Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال دانشجویی گفت: در این شرایط فشار مالی شدیدی بر دوش خانواده های کم بضاعت وجود دارد که دلیل این امر قرنطینه های خانگی و تعطیل بودن کسب و کارهاست که لغو چند ماهه مالیات برای کسب و کارهای تعطیل شده می تواند به آنها کمک کند.

مریم یزدانی فعال دانشجویی و قائم مقام آموزش انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: در روزهای اخیر جهان  درگیر ویروس کرونا (کووید۱۹)، است که این بیماری با فراگیری بالا هم اکنون در حال پیشروی در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانی افزود: باتوجه به اینکه چین منشا اولیه کرونا ویروس جدید بود ولی آمار جهانی نشان دهنده ابتلا و مرگ افراد زیادی در قاره اروپا و آمریکاست. باید گفت این بیماری نسبت به موارد ابتلا موارد مرگ کمتری دارد اما به علت ابتلای فراگیر و پاندمیک هرروزه افراد زیادی در تمام جوامع جان خودشان را از دست می‌دهند.

قائم مقام آموزش انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج افزود: طبق خبرها در همه کشورهای مبتلا کمبود لوازم بهداشتی  مشهود است که با قرنطینه های جدی هنوز به کنترل این بیماری نرسیده اند و جالبتر آنکه در برخی کشور ها مواد غذایی نیز با کمبود مواجه شد. در این شرایط کشور ما،ایران از این مسئله مستثنی نیست.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: با یک تفاوت که باید خداوند را شاکر باشیم که دین اسلام دین پاکی ها و زیبایی هاست و در کشور ما قوانین خاصی در زمینه مواد غذایی مصرفی مطابق با دین اسلام وجود دارد، همچنین در همه شرایط از سوی پیامبر و ائمه اطهار رعایت بهداشت شخصی و عمومی توصیه شده است. شاید اگر توصیه های اسلامی در تمامی کشورها رعایت می شد امروزه حتی شاهد بروز این بیماری هم نبودیم.

وی گفت: در شرایط پیش آمده و ورود بیماری به کشورمان اجرای قوانین فاصله گذاری اجتماعی و ممنوعیت ترددات جاده‌ای اثر مثبتی بر کنترل این بیماری خواهد داشت. از سوی دیگر نسبت به روزهای اولیه تجهیزات از قبیل ماسک و دستکش برای عموم مردم و وسایل حفاظتی مخصوص برای کادر درمان بیشتر از قبل در دسترس است.

یزدانی تصریح کرد: در این شرایط فشار مالی شدیدی بر دوش خانواده های کم بضاعت وجود دارد، که دلیل این امر قرنطینه های خانگی و تعطیل بودن کسب و کارها است.در همین راستا باید توجه ویژه ای به این افراد داشت. از طرفی پیشنهاد لغو چند ماهه مالیات برای کسب و کارهای تعطیل شده و از طرف دیگر کاهش یا حذف مالیات بر ارزش افزوده تولیدات داخل فروشگاه های اینترنتی را می کنیم. 

وی گفت: شاید کمک معیشتی به قشر های بی درآمد، مسکن خوبی برای حال این روز های خانواده های عزیز کشورمان باشد. امیدواریم با همکاری مردم با کادر درمان آن و نهادهای دولتی روند نزولی این ابتلا به این ویروس را در اوایل تابستان داشته باشیم. 

قائم مقام آموزش انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار داشت: اما در این شرایط بحرانی متاسفانه اخبار هجو و غیر معتبر ذهن و روح مردم را را تحت تاثیر قرار داده است. افراد جامعه فشار روانی شدیدی را تجربه می‌کنند که با این اخبار ضد و نقیض در این شرایط این مشکل شدیدتر می شود.

وی افزود: ضمن پیشنهاد به مردم برای پیگیری اخبار بهداشتی و سلامت از صدا و سیما، رسانه‌ها و خبرگزاری های رسمی و سایت وزارت بهداشت از مردم  خواستاریم با مدیریت استرس خود، به سیستم ایمنی خود آسیب نزنند و دوم اینکه با مدیریت درست شرایط و رعایت صحیح موارد و اصول بهداشتی به سلامت خود کمک کند‌.

یزدانی تاکید کرد: از جمله موارد دیگر که در شرایط کنونی قشر نخبگان را نگران کرده است و وضعیت تحصیلی مدارس و دانشگاه ها است. پیش از کرونا، ایران در زمینه آموزش مجازی فعالیت گسترده نداشته است اما در بعضی از مراکز خصوصا مراکز دانشگاهی شاهد آموزش های مجازی و آنلاین بوده ایم. درشرایط فعلی دانشگاه های علوم پزشکی با این مسئله مشکل زیادی دارند، مشکلات پیش آمده شامل دو بخش است: بخش اول برگزاری کلاسهای تئوری و بخش دوم کلاسهای بالین.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: آموزش مجازی کلاسهای بالین با امکانات فعلی امکان پذیر نیست و طبق بخشنامه های صادر شده این بخش از آموزش دانشگاهی تابستان برگزار خواهد شد، در این خصوص نیز دانشگاه ها باید کرونا را همچنان به عنوان هشدار جدی تلقی کنند و وارد مباحث پشتیبانی جدی از دانشجویان در بالین شوند بیمه حداقل کاریست که دانشگاه ها باید در آموزش بالینی دانشجویان مد نظر قرار بدهند. 

وی ادامه داد: اما در خصوص آموزش مجازی کلاس های تئوری که بخش مشترک تمام دانشگاههاست مشکلات عدیده ای وجود دارد یکی از این مشکلات سرعت پایین اینترنت و سخت بودن ارتباطات است که متاسفانه در این خصوص تدبیری اندیشیده نشده که در این راستا تخفیف اینترنت دانشجویی و یا رایگان کردن هاست های تحصیل مجازی یکی از پیشنهادات جمع دانشجویی است. 

وی آغاز به کار سایت آموزش های مجازی دانشگاه آزاد را به عنوان فعالیت های مثبت این دانشگاه عنوان کرد و گفت: اما باز هم این مسئله که کیفیت این کلاس ها با شهریه دریافتی از دانشجویان مطابقت دارد یا نه امری مجهول است. از دیدگاه دانشجو و خانواده ها و نیز غالب کارشناسان شهریه ای که برای تحصیل حضوری توسط مراکز  آموزشی همچون دانشگاه آزاد از دانشجویان دریافت شده به مراتب بیشتر از تحصیل مجازی است و باتوجه به وضع اقتصادی پسا کرونا فشار مضاعفی بر دوش خانواده های دانشجویان رشته های علوم پزشکی، مراکز شهریه پرداز وارد می شود.

وی اظهار داشت: از حسن نیت مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر مبارزه با ویروس منحوس کرونا و دغدغه آموزشی تشکر می کنیم، همچنین امید است با افزایش زمینه ها و پایه های آموزش مجازی در سال های آینده و پس از برطرف شدن این مشکل، یعنی بیماری کرونا مقدور شود که برای کاهش ترافیک، آلودگی و کاهش هزینه های آموزشی، بخشی از کلاس های تئوری با کیفیت برابر با کلاس های حضوری و حتی بیشتر به صورت مجازی برگزار شود، اما خواستار بررسی شهریه هایی که مطابق تحصیل حضوری پرداخت شده و دانشجو نیز تعهدی برای تحصیل مجازی در شرایط بحران به دانشگاه نداده، عودت مابه التفاوت این دونوع تحصیل مسلما حق دانشجو و وظیفه دانشگاه آزاد اسلامی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان مالیات دانشگاه آزاد آموزش دانشگاه آزاد اسلامی فعال دانشجویی آموزش مجازی خانواده ها دانشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به رسالت دانشگاه‌ها، گفت: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه‌ها، تقویت قدرت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری امروز در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسان‌ها است، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه‌ها به خداشناسی و تربیت انسان‌ها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه‌ها است و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه‌ای تبدیل می شود همچنان که امروز نیز می‌بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سال‌ها است بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، اما برخی مدیران ما نتوانسته‌اند هیچ برنامه‌ای در این زمینه ارائه دهند.

 ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند،گفت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

حمیدزاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

وی عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

انتهای پیام/781/

دیگر خبرها

  • موزه‌ها امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان، دانشگاه‌ها را تعطیل کرد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • آموزش و پرورش بوشهر ویژه‌تر دیده شود/ لزوم ساخت کلاس‌های درس جدید
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان